Gyakori kérdések

Mikor indulnak a vonatok?

Erre a leggyorsabban a "Menetrend" menüpontra kattintva kapunk választ! Az oldal tetején mindig az aktuális menetrend jelenik meg az adott időszakra lebontva! Amennyiben nem a megadott időszakban szeretne vonattal utazni, akkor nincs más dolga mint rákattintani a "Menetrend naptár" részre, ahol napra pontosan megnézheti vonataink közlekedését!

Fontos megjegyezni, hogy egyes járatok csak időszakosan közlekednek, ezért kérjük, mindig figyelmesen olvassa el menetrendjeinket!

Mennyi a vonatok menetideje? Mikor tudunk visszajönni?

A vonatok menetideje Kismarosról Királyrétre 30 perc és ugyan ennyi visszafelé is! A normál menetrend szerint a vonatok 8 percet állnak Királyréten és úgy indulnak vissza! Amennyiben ez az idő kevés lenne úgy többnyire 2 órát kell várni a következő visszaindulásra!
Itt fontos megjegyezni, hogy egyes járatok (az aktuális menetrendtől függően) nem mennek vissza Kismarosra, mert nap utolsó járatai Királyréten fejezik be a napjukat!

Mi a teendőm, ha csoporttal szeretnénk igénybe venni a kisvasút szolgáltatásait?

Amennyiben 10 fő feletti csoporttal szeretne vonatozni, akkor az önök kényelme érdekében érdemes jelezni utazási szándékukat a "Csoportos utazás" menüpont alatt megadott információk szerint!
Fontos itt is megjegyezni, hogy a csoportos bejelentkezés nem azonos a helyfoglalással, így nem feltétlenül tudunk mindenki számára ülőhelyet biztosítani! Az ilyen esetekre különkocsi bérlésre is van lehetőség, melyre különkocsi díjat számolunk fel 20.000 Ft-ért!

A csoportos bejelentkezés az Önök kényelmes utazása érdekében fontos!

Hol tudok jegyet venni és milyen fizetési módok vannak?

Jegyváltásra Kismaroson a jegypénztárban van lehetőség, a többi megállónál és állomáson (így Királyréten is) a vonaton a jegyvizsgálónál lehet jegyet venni!
A menetjegyeket csak az utazás napján lehet megváltani és csak azon a napon lehet vele utazni. Előzetes jegyváltásra nincs lehetőség!

A Királyréti Erdei Vasúton, a Kismarosi pénztárban van lehetőség bankkártyás és készpénzes jegyváltásra is, míg a vonaton csak készpénzzel lehet menetjegyet váltani, illetve Kismaroson van lehetőség készpénz felvételre is az állomástól 5 percre lévő ATM automatából!

Hol tudok további információkhoz jutni?

Elsősorban a kisvasút honlapját ajánlanánk, de amennyiben valamilyen más kérdése lenne, akkor lehetősége van emailt írni a a csoport.kiralyret@gmail.com-ra vagy telefonon segítséget kérni a 06/20 852 4512-es vagy a 06/27 375 076-os számon! (amennyiben a vezetékeset nem veszik fel, kérjük hívja a mobil számot!)

Királyréti Erdei Vasút - 06/20 852 4512, 06/27 375 076 - csoport.kiralyret@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!