Kerékpár és babakocsi szállítás

Érvényes: 2017. szeptember 1-től


Kerékpárszállítás:

Kerékpárt csak a vonatszemélyzet beleegyezésével szállítható,
illetve csak az erre a célra alkalmas kocsikon!

A kerékpár után teljes árú 12 km-es menetjegyet kell váltani, függetlenül az utazás távolságától. Menettérti utazás esetén a kerékpár fuvarozásra menettérti jegy nem adható ki.
Egy kocsin legfeljebb 3 kerékpár helyezhető el. Nagyobb darabszámú kerékpár szállításához különkocsi igényelhető az utazás tervezett időpontja előtt legalább 7 nappal.Kérjük Utasainkat, hogy vegyék figyelembe, hogy a vasúttársaság nem rendelkezik kellő kapacitással a kerékpárok elszállításához és sok esetben nem tudjuk elhelyezni a vonaton, az ebből adódó kellemetlenségek elkerülése érdekében keresse fel munkatársainkat telefonon vagy emailben és szükség esetén egyeztessenek időpontot!

Kerékpárjegy ára: 900 Ft (egy útra)


Babakocsiszállítás:

Természetesen díjmentesen szállítható a vonaton a babakocsi, de mivel a járműveink méretei nincsenek felkészülve a nagyobb babakocsik szállítására ezért lehetőség szerint kisebb (sport) kocsit hozzanak vagy összecsukhatót!

Kérjük a babakocsi szállításnál vegyék figyelembe, hogy Önök is és utastársaik is kényelmesen utazhassanak, a közlekedő utakat, ajtókat NE torlaszolják el!