Kerékpár és babakocsi szállítás

Érvényes: 2017. szeptember 1-től


Kerékpárszállítás:

Kerékpárt csak a vonatszemélyzet beleegyezésével szállítható,
illetve csak az erre a célra alkalmas kocsikon!

A kerékpár után kerékpárjegyet kell váltani, függetlenül az utazás távolságától. Menettérti utazás esetén a kerékpár fuvarozásra menettérti jegy nem adható ki.
A kerékpárszállító kocsi kivételével minden kocsin legfeljebb 3 kerékpár helyezhető el. Nagyobb darabszámú kerékpár szállításához különkocsi igényelhető az utazás tervezett időpontja előtt legalább 3 nappal. Kérjük Utasainkat, hogy vegyék figyelembe, hogy a vasúttársaság nem rendelkezik kellő kapacitással a kerékpárok elszállításához és sok esetben nem tudjuk elhelyezni a vonaton, az ebből adódó kellemetlenségek elkerülése érdekében keresse fel munkatársainkat telefonon vagy emailben és szükség esetén egyeztessenek időpontot!

Kerékpárjegy ára: 1.000 Ft (egy útra)


Babakocsi szállítás:

Természetesen díjmentesen szállítható a vonaton a babakocsi, de mivel a járműveink méretei nincsenek felkészülve a nagyobb babakocsik szállítására ezért lehetőség szerint kisebb (sport) kocsit hozzanak vagy összecsukhatót!

Kérjük a babakocsi szállításnál vegyék figyelembe, hogy Önök is és utastársaik is kényelmesen utazhassanak, a közlekedő utakat, ajtókat NE torlaszolják el!

Királyréti Erdei Vasút - 06/20 852 4512, 06/27 375 076 - csoport.kiralyret@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!