Kedvezmények, jegyek érvényessége

Kedves Utasunk! 

A Királyréti Erdei Vasút nem közszolgáltatású vasútüzem, hanem turisztikai attrakció, ezért a díjszabásunk eltérő és nem áll módunkban a lentebb említett kedvezményeken kívül mást biztosítani!

Megértésüket köszönjük!

Jegyek érvényessége

Menetjegy érvényessége:

A menetjegy a Királyréti Erdei Vasút dízelvontatású vonatával történő egyszeri, egyirányú, útmegszakítás nélküli utazásra érvényes, a kiinduló állomástól 6,1- 12 km távolságok között.A kedvezményes vonaljegy megváltásához a jogosultságot minden esetben igazolni kell.

Szakaszjegy érvényessége: A szakaszjegy 2022.04.01.-től Megszűnt!

A szakaszjegy a Királyréti Erdei Vasút dízelvontatású vonatával történő egyszeri, egyirányú, útmegszakítás nélküli utazásra érvényes, a kiinduló állomástól legfeljebb 6 km távolságig. A szakaszjegy valamelyik végállomás és Szokolya közötti szakaszra vehető igénybe.A kedvezményes szakaszjegy megváltásához a jogosultságot minden esetben igazolni kell.

Menettérti jegy:

A Menettérti jegy a Királyréti Erdei Vasút dízelvontatású vonatával történő egyszeri, útmegszakítás nélküli menettérti utazásra érvényes távolságtól függetlenül. Az utazást a váltás napján kell befejezni. A kedvezményes menetjegy megváltásához a jogosultságot minden esetben igazolni kell.

Kedvezményes jegyet válthatnak:

  • 4-16 éves gyermekek- 16 éven felüli nappali tagozatos diákok érvényes diákigazolvány felmutatásával (csak a magyar diákigazolványt áll módunkban elfogadni)
  • gyermek és tanköteles csoportok utazása esetén 10 tanulóként 2 felnőtt kísérő. 
  • 65 éven felüli magyar állampolgárok (az életkor betöltését kérésre a személyigazolvány vagy az útlevél felmutatásával igazolni kell)

Díjmentes utazási lehetőség:

  • 4 évnél fiatalabb gyermekek, ha önálló ülőhelyet nem foglalnak el (ölben utazik)
  • a menetkedvezményi egyezséghez tartozó közlekedési vállalatok dolgozói, és családtagjai (arcképes igazolványuk alapján: MÁV, GYSEV)

A közforgalmú közlekedési társaságoknál (MÁV, Volán, GYSEV, stb) elfogadott utazási kedvezményeket (50%-os, 90%-os, MÁK kártya, MÁV-HÉV igazolvány, stb) NEM áll módunkban elfogadni csak a fent említett kedvezményeket tudjuk biztosítani! Megértésüket köszönjük!

Királyréti Erdei Vasút - 06/20 852 4512, 06/27 375 076 - csoport.kiralyret@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!